OS Trafikkskole Senter AS

Personvern

Når nettstedet ostrafikkskole.no brukes, lagres enkelte opplysninger om de besøkende. Opplysningene benyttes for å bedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

ANSVAR

Os Trafikkskolesenter sin administrasjon er ansvarlig for behandling av personopplysninger på nettstedet ostrafikkskole.no. Her finner du kontaktinformasjon til ostrafikkskole.no

NYHETSVARSEL OG SKJEMAER

Os Trafikkskolesenter tilbyr brukerne varsling på e-post på flere områder. Tjenestene forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til varsler. Dersom brukeren ønsker å avslutte abonnementet, blir adressen slettet.

Kontaktinformasjon som fylles inn i skjemaer på ostrafikkskole.no, blir bare brukt til formålet med skjemaet.

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Os Trafikkskolesenter bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på ostrafikkskole.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av ostrafikkskole.no og brukeren selv, og benyttes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapser er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Bruk av informasjonskapsler kan også forbedre ytelsen for brukerne, for eksempel ved at sider lastes raskere.

De som behandler opplysningene, er Os Trafikkskolesenter sin administrasjon og FunBit Consulting som benyttes til vedlikehold, utvikling og søk på nettstedet.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan også hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER BRUKES

          {
 "visitorDeviceClass": "desktop",
 "ASP.NET_SessionId": "luwoe2r1pxpo1x4hnj3ten4q",
 "ANONID_FS2512311": "02.08.2021 02:09:52.166",
 "ANONID2512311": "ec80914d-9f7a-4baa-bfe0-3fad5d2875b7",
 "VISID2512311": "a9f48f43-08d5-431c-abb2-fab67db2b022#ostrafikkskole.no#02.08.2021 02:09:52.166"
}
          

ANALYSEVERKTØY FOR STATISTIKK

Os Trafikkskolesenter bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker også informasjonskapsler. Google Analytics mottar bare generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. Mottatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern.

Mobilvennlig nettside fra: FUNBIT